Політика конфіденційності

Управління Сайтом здійснює ТОВ «Назва», код ЄДРПОУ -------, юридична особа, зареєстрована і діє відповідно до законодавства України (далі - Компанія).

У цій Політиці конфіденційності (далі - «Політика») визначено порядок здійснення Компанією обробки персональних даних, мету використання таких персональних даних, взаємодія Компанії з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до персональних даних, а також контактну інформацію для користувача про отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та звернення по будь-яких питань, які можуть виникнути у Користувача щодо захисту персональних даних.

 

Персональні дані.

Розпорядником персональних даних користувачів Сайту є ТОВ «Назва».

При використанні користувачем Сайту Компанією здійснюється обробка таких даних користувачів:

- дані, що надаються при заповненні реєстраційних форм;

- файли cookie;

- IP-адреси;

- параметри і настройки браузерів.

Компанія обробляє персональні дані, надані користувачем Сайту як суб'єктом персональних даних в цілях використання Сайту, відповідно до законодавства є згодою суб'єкта персональних даних на обробку персональних даних.

 

Термін зберігання персональних даних.

Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно з метою їх обробки.

Після того, як суб'єкт персональних даних перестає бути користувачем Сайту (видалення облікового запису), його персональні дані автоматично видаляються.

Персональні дані користувача також можуть бути видалені на вимогу такого користувача.

 

Взаємодія Компанії з третіми особами стосовно персональних даних.

Компанія не передає персональні дані третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб'єкта персональних даних або в інших випадках. Компанія вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації користувачів, добровільно і усвідомлено переданої останніми Компанії.

 

Захист персональних даних.

Компанія використовує загальноприйняті стандарти технологічної та операційної захисту інформації від втрати, неправильного використання, зміни або знищення, проте, не гарантує абсолютний захист від загроз, які можуть виникнути за межами обсягів регулювання Компанії.

Компанія забезпечує застосування всіх відповідних зобов'язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення або обробки такої інформації і даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.

 

Умови доступу до персональних даних.

Порядок доступу до персональних даних визначається умовами згоди користувача, наданої власнику персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону.

Відстрочка або відмова в доступі до персональних даних можуть бути оскаржені до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або суду.

 

Права суб'єкта персональних даних.

Права користувача як суб'єкта персональних даних визначаються Законом України «Про захист персональних даних».

Для отримання доступу, внесення змін, оновлення, блокування або видалення своїх персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, які були надані користувачем Компанії відповідно до цієї Політикою, користувач може звернутися в Компанію електронною поштою за адресою Е-майл.

Зміни в Політиці.

Компанія залишає за собою право в будь-який час і без попередження змінювати або доповнювати цю Політику без попереднього повідомлення користувачів.

 

 

Доступ до Сайту

Доступ до Сайту для користувачів можливий в тому числі на тимчасовій основі. Компанія залишає за собою право без попереднього повідомлення скасовувати або змінювати функціонування сайту. Компанія не несе відповідальності, якщо з яких-небудь причин в будь-який час і на будь-який період Сайт буде недоступний. Компанія може обмежувати доступ до Сайту в цілому або до деяких його частинах. Компанія може регулярно оновлювати Сайт і змінювати контент в будь-який час.

Інформація про файли Cookie

Cookie - це невеликі текстові файли, які зберігаються в комп'ютері під час відвідування певних веб-сторінок. Компанія не зберігає в файлах cookie особисту інформацію, але щоб зробити використання Сайту зручнішим для вас, використовується шифрована інформація, зібрана з файлів cookie. Файли cookie, які ми використовуємо, не можуть завдати шкоди вашому комп'ютеру. Щоб оптимізувати використання змісту і персоналізованих елементів Сайту, рекомендується дозволити на комп'ютері, планшеті або смартфоні прийняти файли cookie.

Захист особистої інформації

Будь-які персональні дані, надані Компанії в процесі використання Сайту, будуть оброблятися / використовуватися відповідно до Положення про конфіденційність.

Відмова від прав і обмеження відповідальності.

Зміст Сайту надається без будь-яких гарантій, включаючи гарантії права володіння, відсутності порушення прав третіх осіб, сумісності, безпеки, точності. Інформація, представлена ​​на Сайті, не може розглядатися в якості рекомендацій або послуг.

Використання інформації, що міститься на Сайті, є персональним ризиком, який користувач добровільно бере на себе, приймаючи повну відповідальність і ризики, які можуть виникнути в результаті його використання.

Відзначаємо, що Інтернет і ІТ або телекомунікаційні мережі мають помилки в роботі, що призводить до збоїв і невдач. Неможливо надати жодних гарантій і тому Компанія не несе відповідальності за будь-які збитки, які можуть стосуватися використання Інтернету та ІТ або телекомунікаційних мереж, включаючи, зокрема, погану передачу і / або прийом будь-яких даних і / або інформації через Інтернет, будь-які помилки обладнання або мереж зв'язку, будь-які зовнішні вторгнення або комп'ютерні віруси і т.д.

Право власності на контент.

Сайт і всі авторські права та інші права інтелектуальної власності по відношенню до всіх текстів, малюнків, логотипів, креслень, зображень та інших матеріалів на Сайті є власністю Компанії або використані на Сайті з дозволу відповідного власника.

Використання будь-якого контенту, крім такого, що прописаний в цій Угоді, без письмового дозволу власника строго заборонено.

Зміни в умовах.

Компанія залишає за собою право в будь-який час і без попередження змінювати ці Умови використання. Будь-які такі зміни є обов'язковими, і тому для коректного користування Сайтом рекомендується час від часу відвідувати цю сторінку для перегляду актуалізованих Умов використання.